Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ (για το e-Shop)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία τιμολόγησής του με τους δύο παρακάτω τρόπους:

1.       ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα Mullet με την επίδειξη της απόδειξης ή της κάρτας αλλαγής.

2.       ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΩ E-SHOP

Διαδικασία:

∙ Επικοινωνείτε μαζί μας στο email info@mullet.gr και μας ενημερώνετε για τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε να επιστρέψετε και με ποιους κωδικούς ή μεγέθη επιθυμείτε να τα αντικαταστήσετε.

∙ Συσκευάζετε τα προϊόντα, είτε στην σακούλα Mullet που τα παραλάβατε, είτε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευασία που θα εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα θα φτάσουν στην εταιρία χωρίς φθορές.

 ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΕΜΑ σύμφωνα με τις οδηγίες που ήδη έχουμε συνεννοηθεί μέσω email για να πραγματοποιήσετε την αποστολή.

* Στην περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή κωδικού ή μεγέθους, δηλαδή να πάρετε κάποιο διαφορετικό προϊόν, επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς 4€

** Στην περίπτωση που προκύψει διαφορά υπολοίπου, μπορεί να μείνει πιστωτικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σας, ή να μας κάνετε την εξόφληση με αντικαταβολή ή με κατάθεση.

*** Στην περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε εξόφληση με αντικαταβολή, επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής 1.50

**** Στις αλλαγές δεν γίνεται συσκευασία δώρου.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ (για το e-Shop)

Εάν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε την ηλεκτρονική παραγγελία σας και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 5 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης.

Διαδικασία:

∙        Επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στο info@mullet.gr για να μας ενημερώσετε για την επιστροφή σας και τους λόγους που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα.

∙       Συνεννοούμαστε για τον τρόπο που θα γίνει η επιστροφή του δέματος. Μπορούμε να στείλουμε εμείς courier (ACS COURIER) και να επιβαρυνθείτε 4€ για τα μεταφορικά έξοδα ή μπορείτε να κάνετε την αποστολή με courier της επιλογής σας, πάλι με δικά σας μεταφορικά έξοδα.

∙        Εντός 10 ημερών από την ημέρα παράδοσης του δέματος στην εταιρία, θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων σας στο ακέραιο.

** Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή του δέματος προς την εταιρία στις περιπτώσεις υπαναχώρησης από την αγορά, επιβαρύνουν πάντοτε τον πελάτη.

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή/αλλαγή  της παραγγελίας.  Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε επιστροφές προϊόντων που δεν συμφωνούν με τους Όρους Αλλαγών και Επιστροφών  που αναγράφονται παρακάτω.

∙         Η αίτηση αλλαγής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη ή στην κάρτα αλλαγής.

∙       Η αίτηση υπαναχώρησης από την παραγγελία με σκοπό την επιστροφή χρημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 5 ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη ή στην κάρτα αλλαγής

∙         Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα και κατάλληλα για επαναπώληση.

∙         Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.

∙         Προηγείται πάντα επικοινωνία με το Mullet e-shop στο info@mullet.gr

 ** Όταν παραλάβετε τα προϊόντα, αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επειδή κάποια από τα προϊόντα έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα,  σας παρακαλούμε να φοράτε πάντα εσώρουχα κατά τη δοκιμή τους.

 ** Εφ’ όσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στη εταιρία και να τα ανταλλάξετε με άλλα, ή να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.

 ** Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή σας.

** To www.mullet.gr δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή εάν η αποστολή έχει γίνει με courier δική σας επιλογής. Οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν κατά την επιστροφή του προϊόντος προς τo www.mullet.gr , βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον Πελάτη.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Αγορών